Hoe werkt de mobiele noodknop van SOSFriend?

De mobiele noodknop is geschikt voor personen van alle leeftijden en wordt veelal gebruikt voor ouderen en kinderen. Een gerustellend idee voor iedereen! SOSFriend heeft een uniek concept ontwikkeld zodat u vrijwel ‘uit de doos’ de SOSFriend direct kunt gebruiken. Onze support afdeling is 24/7 te bereiken via e-mail. De ‘SnelStart’ handleiding en onderstaande reeks vragen zullen echter veelal direct antwoord bieden op een eventuele vraag. Onderstaand treft u dan ook een aantal vragen aan die betrekking hebben op het gebruik en installatie van de SOSFriend.

Veelgestelde vragen:

Hoe werkt de SOSFriend?
Hoe stel ik de SOSFriend in?
Is het gebruik abonnementsvrij en hoe zit het met een Telecom Provider?
Wat zijn de gebruikskosten?
Waarom krijg ik bij het eerste gebruik geen GPS Fix/ SMS bericht?
Waarom krijg ik SMS berichten bij een lage batterij?
Werkt de SOSFriend in alle landen?
Hoe werkt de valdetectie?
Werkt de SOSFriend op een batterij?
Hoe kan ik zien waar de SOSFriend zich bevindt?
Is de SOSFriend waterdicht en stofdicht?
Hoe draag ik de SOSFriend?
Hoe zit het met garantie?
Hoe kom ik aan de juiste handleiding?
En wat nu als ik na aankoop toch nog vragen heb?