SOSFriend B2B oplossing: Mobiele noodknop voor uw werknemers

U kan nu de SOSFriend mobiele gps tracker met noodknop meegeven aan uw (buitendienst) medewerkers. Na 1 druk op de noodknop staat uw medewerker in direct contact (d.m.v. spraak en aangegeven GPS locatie) met uw organisatie of meldkamer, net wanneer het er echt toe doet.

In praktijk betekent dit het volgende: Na alarmering ontvangt uw organisatie of meldkamer een sms met daarbij de exacte gps locatiegegevens van de SOSFriend gps noodknop. Zo is direct duidelijk tot op 10 meter nauwkeurig waar de werknemer zich bevindt. Vervolgens komt er een 2 weg spraakverbinding tot stand. Men hoort wat er aan de hand is en kan snel bepalen of vervolgstappen nodig zijn. Tevens valt er historisch of ‘real time’ de locatie te bepalen via het web platform of app, deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld als men hiervoor kiest vanwege de privacy van de werknemers doch veelal de volledige veiligheid prefereert.

SOSFriend heeft veel ervaring met het op maat programmeren van de firmwares voor grote- en middelgrote bedrijven en denkt graag met u mee! Bel ons nu voor een voorstel op maat: 030-2682957

sosfriendB2B

SOSFriend GPS Tracker AlarmknopMet de SOSFriend mobiele gps noodknop kiest u voor:
veiligheid en geruststelling, binnen uw organisatie.

Hoe werkt het

Bestellen