SOSFriend Senioren en Zorg alarm met GPS

Het is hét schrikbeeld voor elke zelfstandig wonende oudere: hulp nodig hebben maar niet in staat zijn de telefoon te bereiken om familie, vrienden of buren te alarmeren. Juist in zulke situaties biedt de SOSFriend middels het senioren alarm de perfecte oplossing.

Het mobiele alarm is geluidloos en kan geactiveerd worden door het indrukken van de duidelijke noodknop. Het alarm zal in een fractie van een seconde worden verstuurd naar tot wel drie telefoonnummers van mensen die u graag gealarmeerd ziet. Bijvoorbeeld zoon of dochter, vrienden of juist de buren.

Wanneer vervolgens één van de contactpersonen het personenalarm aanneemt, komt een spraak-/luisterverbinding tot stand via uw SOSFriend; om te horen wat er aan de hand is en de juiste hulp in te schakelen. Ook een geruststellende gedachte: uw noodoproep wordt in eerste instantie als tekstbericht door de hulpgever ontvangen op zijn/haar telefoon, direct inclusief uw exacte gps locatiegegevens via Maps. Zo bent u tot op 10 meter nauwkeurig te lokaliseren, juist nu, wanneer dit zo belangrijk kan zijn.

Senioren Alarm

home-image-top1

SOSFriend Senioren en Zorg alarm met noodknop en GPS voor kinderen

Of u nu de SOSFriend Zorg gps tracker meegeeft aan uw medewerkers in de zorg of juist aan de Senioren welke onafhankelijkheid zoeken als noodknop; na alarmering staat men direct in contact met uw organisatie, net wanneer het er echt toe doet.

In praktijk betekent dit het volgende: Na alarmering ontvangt men direct een sms op uw mobiele telefoon en middels het platform met daarbij de exacte gps locatiegegevens van de gps noodknop tracker. Zo weet u tot op 10 meter nauwkeurig waar de persoon zich bevindt. Vervolgens kunt u telefonisch de betreffende SOSFriend oproepen om een spraakverbinding tot stand te brengen. U hoort wat er aan de hand is en u kunt snel bepalen of vervolgstappen nodig zijn.

SOSFriend GPS Tracker SeniorenDe SOSFriend personenalarming voor een fijn zelfstandig leven, met de vrijheid en veiligheid die men verdient.

Hoe werkt het

Bestellen