Bestel uw SOSFriends

Bent u een zakelijke afnemer, bestel dan uw SOSFriend producten hieronder.
Indien u een wederverkoper bent, mailt u dan eerst info@sosfriend.nl voor de dealer prijzen.

Op deze pagina bestelt u uw SOSFriend mobiele GPS Tracker en accessoires. Bij SOSFriend schaft u betrouwbare producten aan,  bij een bedrijf dat reeds (meer dan) tien jaar bestaat. Alle producten worden door ons zelf (mede) ontwikkeld en getest. Onze support afdeling staat nagenoeg 24/7 via de email voor u klaar!
De GPS Trackers van SOSFriend zijn compact en draagbaar. Het versturen van een (hulp-)oproep, plaatsbepaling d.m.v. GPS en 2-weg spraakverbinding kan worden geactiveerd, met één druk op de alarmknop of vanaf een (mobiele) website of applicatie.

Wij raden ten sterkste aan dat, voor zowel het gebruiksgemak als duurzaamheid, men bij iedere SOSFriend een laadstation besteld. Tevens zijn de keycords van SOSFriend speciaal ontwikkeld voor comfort & veiligheid.
Afhankelijk van uw wensen kan een additionele ondersteuning van SOSFriend aangeschaft worden voor de initiële inrichting van de omgeving. In beginsel zorgt de afnemer voor de (SIM kaarten plaating van de) Telecom Provider. Wenst u verdere ondersteuning of diensten, neemt u dan contact met ons op via info@sosfriend.nl.