Noodknop medewerkers

U geeft de SOSFriend mobiele gps tracker met noodknop mee aan uw (buitendienst-)medewerkers. Na één druk op de noodknop staat uw medewerker in direct contact met uw organisatie of meldkamer, net wanneer het er echt toe doet. Niet alleen de exacte locatie is hierdoor bekend, ook een spraakverbinding kan tot stand worden gebracht.

Medewerkersveiligheid, een groot goed

“De SOSFriend is een super, degelijk apparaat en biedt vele mogelijkheden op het gebied van GPS tracking, ouderenzorg en buitendienstmedewerkers. Wij gebruiken dit nu al een hele tijd en is, na uitvoerig getest te worden, door ons als particuliere beveiligingsorganisatie in gebruik genomen. Zeer tevreden en goede service van Bee-Line en SOSFriend.”

In praktijk betekent dit het volgende: na alarmering ontvangt uw organisatie of meldkamer een SMS met daarbij de exacte gps-locatiegegevens van de SOSFriend noodknop. Zo is direct duidelijk tot op 10 meter nauwkeurig waar de werknemer zich bevindt. Vervolgens komt er een 2-weg spraakverbinding tot stand. Men hoort wat er aan de hand is en kan snel bepalen of vervolgstappen nodig zijn. Tevens kan historisch of ‘real time’ de locatie worden bepaald, middels het web platform en de intuïtieve App. NB. Deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld als men hiervoor kiest, bijvoorbeeld uit privacyoverwegingen.

Meer informatie over de noodknop voor medewerkers

SOSFriend heeft de benodigde ervaring met het op maat programmeren van specifieke gebruikswensen, voor klanten in zowel binnen- als buitenland. SOSFriend denkt graag met u mee! Bel ons nu, voor een voorstel op maat: 030-2682957

sosfriendB2B

SOSFriend GPS Tracker AlarmknopMet de SOSFriend mobiele gps-noodknop kiest u voor
veiligheid en geruststelling binnen uw organisatie.

 

Hoe werkt het

Bestellen