Reviews – oud

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SOSFriend GPSTrackers
Average rating:  
 22 reviews
 by 24-7 Wegenwacht

Ons ondersteunend bedrijf: Securitas Antias gebruikt het SOSFriend systeem van Bee-Line, wij zijn hier erg tevreden mee.
Wij gebruiken dit personen-alarm systeem voor zowel panic, medisch als voor pech hulp alarm. Zeker een ad-on op onze alarm monitoring!
Daarbij zijn wij ook zeer tevreden over de service.

 by YD Security

De SOSFriend is een super, degelijk apparaat en bied vele mogelijkheden op het gebied van GPS tracking, ouderenzorg en buitendienst medewerkers.
Wij gebruiken dit nu al een hele tijd en is na uitvoerig getest te worden, door ons als particuliere beveiligingsorganisatie in gebruik genomen.
Zeer tevreden en goede service van Bee-Line en SOSFriend.

 by Wilma

We zijn erg blij met dit apparaatje. Het is aangeschaft na een val van mijn moeder. Korte tijd daarna kreeg ze een lichte tia. Ze heeft op dit apparaat gedrukt terwijl ze de tia kreeg. Daardoor waren wij snel ter plaatse en konden direct de hulpdiensten bellen. Het geeft ons en onze moeder een heel veilig gevoel.

 by Hans

Top apparaatje. Werkt perfect. Doet wat sosfriend beloofd. Een echte aanrader. Alarmering werkt goed en ook inbellen werkt prima. Je kan een normaal gesprek voeren met de houder van de noodknop. Zelf een prepaid simkaart van KPN aangebracht. Dan kan je op afstand met "mijnkpn" de waarde in de gaten houden en opwaarderen.

 by Astrid

Gekocht voor mijn vader, ik heb de provider Simyo ingesteld en dat was heel simpel, net zoals de telefoonnummers invoeren. Hij werkt perfect, je kunt duidelijk zien waar het zich bevind. Echt een aanrader.

 by Erica

Super handig. Aangeschaft voor mijn man. Installatie met eigen simkaart van eigen provider ging niet helemaal goed, ik kon wel zien waar hij was, maar niet op de beide apps. Na overleg teruggestuurd met onze simkaart en na 2 dagen weer terug. Nu werkt het perfect. Nederlandse handleiding kan je toegestuurd krijgen via internet, zodat je het groot kan lezen! Een aanrader, aangezien je geen maandelijks abonnement hoeft te hebben. Super!

 by Wout Scheeres

De SOS friend gekocht voor mijn echtgenote ivm haar spierziekte. Het apparaat is zonder meer een zeer functioneel en prachtig apparaat. Ik zou het iedere mantelzorger aanraden om er eentje aan te schaffen. Vooral ook de werking met een SIM kaart is geweldig en zeer functioneel en kan gewoon bellen met haar via het apparaat en het klinkt ook nog super goed. Het geeft mij en mijn echtgenoot erg veel rust en veilig gevoel, nu ook met de detectie voor vallen. In verhouding een stuk goedkoper dan de alarmering bij de thuiszorg waar je maandelijks veel geld voor kwijt bent. Een echte aanrader dus.

 by Lucia

Gekocht voor mijn vader, ik heb een andere provider ingesteld dat was heel simpel, net als de telefoon nummers .
Hij werkt perfectecht een aanrader.

 by Hanneke Goedbloed

Super systeem!! Heb het aangeschaft voor mijn pa die door een CVA niet meer kan praten. Daar hij regelmatig een lekker eind wandelt geeft dit mn ma en mij een vertrouwd gevoel. Zodra hij alleen op pad gaat neemt hij de sosfriend mee (heb er ook een kaartje met zijn naam en adres er aan vastgemaakt). Zo kunnen we altijd zien waar hij is. Echt zeer tevreden!

 by B R

Zeer handig in gebruik!

 by schaap

Prima verzorging en levering. mis een handleiding in het Nederlands met grote letters voor bejaarde mensen. Mooi dat de sim kaart is voor ingebouwd en dit niet zelf hoeft te gebeuren. Met behulp van haar zoon is het makkelijk om een telefoonnummer in te stellen en de werking te controleren. De mail voor de sim aanbieder is verwarren omdat de kaart al geïnstalleerd en aangemeld was.

 by W vd Laan

Hanger oogt goed , en installatie na laden ging soepel.
Zeer eenvoudig te gebruiken en de call back functie is handig voor senioren.
Als senioren alarm zeer goed bruikbaar.

 by H J B

Super , simpel gebruiksvriendelijk kortom TOP !

 by Theo Dekker

Tot nu toe zeer tevreden over de SOS friend en kan hetb iedereen (indien van toepassing) aanraden. Ongekende mogelijkheden!

 by Jeanne Polman

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe 'vriend'. Uitgebreid gecheckt op mijn mantelvrienden ( onbedoeld ) en het werkt ! In mijn broekzak met sleutels is het niet zo'n succes: er werd toen alarm geslagen . Dus nu als hanger aan een ketting. 2 mensen waren al enthousiast , dus wie weet.

 by Eikenaar

Top product.

Eenvoudig te installeren.

Geruststelling waar mijn moeder is met 1 druk op de knop.

 by Dankers

Ik ben erg tevreden over SOS friend.

 by Thea

Ik ben erg tevreden met de SOSFriend!!

 by Westen

Zeer positief. Van alle aangeboden alternatieven veruit de goedkoopste en veelzijdigste en zonder abonnementskosten. Wij hadden als bejaarden wel hulp nodig bij het gebruiksklaarmaken met telefoon simkaart. Zeer snelle levering.

Suggestie: bied tegen betaling (€ 25 per uur) een bezoek aan van een computerstudent om het apparaat werkend te krijgen indien men niet kan beschikken over hulp in de directe omgeving. Kost weinig en voorkomt veel ergernis. Ik kan de SOS Friend aan iedereen aanbevelen.

 by Mirella

Snelle bezorging. Het oogt en voelt degelijk en mijn zoontje vind zijn blauwe apparaatje helemaal goed. Erg eenvoudig in gebruik!!

 by Conny Boon

Bij vragen per mail krijg je direct antwoord.

 by Robert

Snelle reactie van het SOSFriend Team, dank!