Reviews

“Ons ondersteunend bedrijf: Securitas Antias gebruikt het SOSFriend systeem van Bee-Line, wij zijn hier erg tevreden mee.Wij gebruiken dit personen-alarm systeem voor zowel panic, medisch als voor pech hulp alarm. Zeker een ad-on op onze alarm monitoring!Daarbij zijn wij ook zeer tevreden over de service.”
24-7 Wegenwacht

“De SOSFriend is een super, degelijk apparaat en bied vele mogelijkheden op het gebied van GPS tracking, ouderenzorg en buitendienst medewerkers.Wij gebruiken dit nu al een hele tijd en is na uitvoerig getest te worden, door ons als particuliere beveiligingsorganisatie in gebruik genomen.Zeer tevreden en goede service van Bee-Line en SOSFriend.”
YD Security

“Top apparaatje. Werkt perfect. Doet wat sosfriend beloofd. Een echte aanrader. Alarmering werkt goed en ook inbellen werkt prima. Je kan een normaal gesprek voeren met de houder van de noodknop. Zelf een prepaid simkaart van KPN aangebracht. Dan kan je op afstand met “mijnkpn” de waarde in de gaten houden en opwaarderen.”

“Super handig. Installatie met eigen simkaart van eigen provider ging niet helemaal goed, ik kon wel zien waar hij was, maar niet op de beide apps. Na overleg teruggestuurd met onze simkaart en na 2 dagen weer terug. Nu werkt het perfect. Nederlandse handleiding kan je toegestuurd krijgen via internet, zodat je het groot kan lezen! Een aanrader, aangezien je geen maandelijks abonnement hoeft te hebben. Super!”

“Het apparaat is zonder meer een zeer functioneel en prachtig apparaat. Ik zou het iedere mantelzorger aanraden om er eentje aan te schaffen. Vooral ook de werking met een SIM kaart is geweldig en zeer functioneel en kan gewoon bellen met haar via het apparaat en het klinkt ook nog super goed. Het geeft mij erg veel rust en veilig gevoel, nu ook met de detectie voor vallen. In verhouding een stuk goedkoper dan de alarmering bij de thuiszorg waar je maandelijks veel geld voor kwijt bent. Een echte aanrader dus.”

“Ik heb een andere provider ingesteld dat was heel simpel, net als de telefoon nummers .Hij werkt perfectecht een aanrader.”

“Super systeem!! Echt zeer tevreden!”

“Zeer handig in gebruik!”

“Hanger oogt goed , en installatie na laden ging soepel.Zeer eenvoudig te gebruiken en de call back functie is handig voor senioren.Als senioren alarm zeer goed bruikbaar.”

“Super , simpel gebruiksvriendelijk kortom TOP !”

“Tot nu toe zeer tevreden over de SOS friend en kan hetb iedereen (indien van toepassing) aanraden. Ongekende mogelijkheden!”

“Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe ‘vriend’. Uitgebreid gecheckt op mijn mantelvrienden en het werkt!”

“Top product. Eenvoudig te installeren. Geruststelling waar mijn moeder is met 1 druk op de knop.”

“Erg tevreden over SOS friend.”

“Ik ben erg tevreden met de SOSFriend!!”

“Zeer positief. Van alle aangeboden alternatieven veruit de goedkoopste en veelzijdigste en zonder abonnementskosten. Zeer snelle levering. Ik kan de SOS Friend aan iedereen aanbevelen.”

“Snelle bezorging. Het oogt en voelt degelijk en mijn zoontje vind zijn blauwe apparaatje helemaal goed. Erg eenvoudig in gebruik!!”

“Bij vragen per mail krijg je direct antwoord.”

“Snelle reactie van het SOSFriend Team, dank!”