Noodknop ouderen

Het is hét schrikbeeld voor elke zelfstandig wonende oudere: hulp nodig hebben maar niet in staat zijn de telefoon te bereiken om familie, vrienden of buren te alarmeren. Als zorgverlener biedt u met de SOSFriend de juiste, laagdrempelige oplossing.

Cliëntveiligheid: de hoofdprioriteit

 

“Ons ondersteunend bedrijf Securitas Antias gebruikt het SOSFriend systeem van Bee-Line; wij zijn hier erg tevreden mee. Wij gebruiken dit personen-alarm systeem voor zowel panic, medisch als voor pechhulp alarm. Zeker een ad-on op onze alarm monitoring! Daarbij zijn wij ook zeer tevreden over de service.”

Het mobiele alarm is geluidloos en kan geactiveerd worden door het indrukken van de duidelijke noodknop. Het alarm zal in een fractie van een seconde worden verstuurd naar tot wel drie telefoonnummers van mensen die u graag gealarmeerd ziet. Dit kan zijn: u als zorgverlener, de meldkamer of mantelzorgers.

Wanneer vervolgens één van de contactpersonen het personenalarm aanneemt, komt een spraak-/luisterverbinding tot stand via de SOSFriend. Tijdens dit contact kan worden vastgesteld wat er werkelijk aan de hand is. Zo heeft u, als zorgverlener, direct de mogelijkheid om op te schalen, of juist te de-escaleren. Hierdoor kunt u uw dienstverlening optimaal inzetten.

Senioren Alarm

home-image-top1

De SOSFriend in het (speciaal) onderwijs

Naast de bekende doeleinden binnen de reguliere Zorg, kan de SOSFriend ook als waardevolle ondersteuning gelden binnen het (speciaal) onderwijs.

Denk alleen al aan de legio mogelijkheden wanneer extra instellingen van de SOSFriend worden benut, zoals dwaaldetectie, valdetectie etc. Met de SOSFriend beantwoordt u aan de doelgroep specifieke hulpvraag, maar juist met behoud van de waardevolle bewegingsvrijheid van de gebruiker.

SOSFriend GPS Tracker SeniorenDe SOSFriend personenalarming voor een fijn zelfstandig leven, met de vrijheid en veiligheid die men verdient.

Hoe werkt het

Bestellen